Merken

Haen
Bedrijfskleding voor de medische en horeca branche.
Bij Haen wordt er extra zorg besteed aan de pasvorm en een uitstekende kwaliteit. Subtiele details en frisse kleuren geven elk model een eigentijdse, moderne uitstraling. Het zijn producten met een lange levensduur, dat ook na vele malen wassen hun oorspronkelijke vorm behoudt.

Haen biedt voor elk wat wils, een ruime keuze in kleding die op voorraad ligt. Daarnaast produceren zij klantspecifieke kleding, die binnen een redelijke termijn geleverd kan worden. Ook het aanbrengen van logo's behoort tot de mogelijkheden, zodat de professionele uitstraling nog meer kan worden benadrukt.

Orcon
Orcon voor de braches waar speciaal textiel nodig is: vlamwerend, zuurbestendig, high visibility, enz. Er zijn diverse collecties voor diverse beroepsgroepen. Orcon staat voor mooie, duurzame werk- en beroepskleding.

Regatta en Russel
Werkkleding voor diverse doelgroepen, met name buitenkleding.
Wanneer u moet werken, met name in de open lucht, wilt u vooral warme, aangenaam zittende kleding als het koud is en koele, droge kleding als het warm is. Daarnaast wilt u er ook goed uitzien. En dit alles tegen een concurrerende prijs.