Nieuws

NieuwsbriefSchrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Transfershop.eu en ontvang nieuws
en informatie over nieuwe producten en aanbiedingen!

Klik hier om u in te schrijven!
Wilt u er zeker van zijn dat u onze nieuwsbrief ontvangt? Registreer info@transfershop.eu als veilige afzender in uw spamfilter.

 

Prijswijzigingen en nieuw assortiment
Op dit moment worden weer de jaarlijkse prijswijzigingen en assortimentswijzigingen ingevoerd. Toppers uit het nieuwe assortiment kunt u vinden op onze Facebookpagina.

 

Onze aanbiedingen nu ook op Facebook op de pagina van Textielgroothandel https://www.facebook.com/Textielgroothandel/

Facebook Textielgroothandel Textielgroothandel

Helaas blijkt veel automatisch verstuurde email, dus ook onze nieuwsbrief, in de spamfilters terecht te komen. Hierdoor kunnen wij veel mensen niet bereiken, terwijl die zich wel ingeschreven hebben. Om die reden zullen wij minder vaak een nieuwsbrief versturen en ons nieuws en de aanbiedingen vaker via de Facebook pagina verspreiden.

 

Profiteren van aanbiedingen?
Ziet u bij een artikel een klein geel t-shirtje staan met hierin een het % teken? Dit betekent dat het artikel tijdelijk of definitief in prijs is verlaagd. Ook bij de magazijnopruiming staan met regelmaat mooie partijen textiel van enkele stuks tot meer dan honderd stuks tegelijk.

 

Printservice voor transfers
Fullcolor afbeeldingen geprint op folie zijn vanaf 10 stuks te bestellen. Diverse soorten folies zijn hiervoor beschikbaar waardoor de afbeelding prima gewassen kan worden. Deze afbeeldingen blijven lange tijd mooi! Stuur voor een offerte uw afbeelding (bij voorkeur vectorbestand) met daarbij vermeld de gewenste afmeting en het gewenste aantal. U ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.
Ook voor transfers plotten kunt u een prijsopgave vragen via info@transfershop.eu.

 

Showroom
Onze showroom aan de Zoom 6 B kan alleen op afspraak bezocht worden. Hier vindt u vooral onze voorraadartikelen. Bestellingen kunnen alleen meegenomen worden indien deze vooraf geplaatst en betaald zijn.
Hebt u specifieke vragen? Geeft u dit dan vooraf aan. Wij zorgen dan dat er iemand is die uw vragen kan beantwoorden.